19 ינואר 2021 ו' שבט תשפ"א

תחושת בטן טובה

פיתוח אישי ומקצועי

במכבי בכלל, ובתחום התזונה בפרט, אנחנו רוצים שתרחיבו את האופקים שלכם! בהתאם, פתוחים עבורכם ערוצים רבים, תפקידים והכשרות, למען התפתחותכם המקצועיות והניהולית.


אקדמיה ומחקר


הדרך הטובה ביותר להתפתח, היא ללמוד.
כבוגרי תואר ראשון בתזונה, אתם יכולים להתקבל להתמחות במכבי (סטאז') בתום הלימודים, ואף לשמש כסגל הוראה בלימודי התזונה השונים בארץ. בנוסף, תוכלו לקחת חלק במגוון מחקרים קליניים נרחבים בתחום התזונה, המתבצעים באחריות הנהלת התחום.
 

השתלמויות והכשרה מקצועית


מערך ההכשרה שלנו במכבי, מסמיך אתכם למקצוע, הלכה למעשה, באמצעות מגוון שיטות למידה, כגון לימוד מקוון, חדרי סימולציה, למידה מרחוק ולמידה מעשית בסביבת עבודה, ובמבחר תחומי מומחיות, כגון נפרולוגיה, גריאטריה, ילדים, השמנה והנחיית קבוצות.
המטרה שלנו במכבי היא שהדיאטנים יהיו בחזית הידע המקצועי.
הכשרות מקצועיות ייעודיות נערכות מדי שנה וכוללות הכשרות ועדכונים מקצועיים, שימוש בכלים התנהגותיות בטיפול, בניית חוזה טיפולי, טיפול נרטיבי וטיפול קוגניטיבי-התנהגותי. זאת, בשילוב עם שגרה העבודה ותוך ביצוע ישיבות צוות מקצועיות, הכשרות לצוותים רב-מקצועיים וחניכה מקצועית.
מדי שנתיים תוזמנו לכנס מדעי בשירות התזונתי, המציג מחקרים עדכניים, תיאורי מקרה ותפיסות טיפול חדשות.
 
מגוון פירות שונים
בפני עובדי התזונה במכבי פתוחות אפשרויות התקדמות לתפקידי ניהול

תפקידי הדרכה וניהול


אצלנו במכבי, ניהול משמעותו ריכוז והובלה של נושא מקצועי ברמה מחוזית וברמה ארצית.
כדיאטנים במכבי פתוחות בפניכם אפשרויות התקדמות רבות לתפקידים מסוג זה, בנוסף לתפקידכם הנוכחי, ביניהם:
  • מדריכי סטאז׳רים לתזונה;
  • מנהלי פורום מקצועי מחוזי וארצי בתחומי תוכן שונים;
  • הנחיית קבוצות קידום בריאות או תזונה;
  • פיקוח והנחייה של קבוצת דיאטנים;
  • חניכה וליווי של עובדים חדשים וקורסים מקצועיים;
  • ריכוז צוותים, פרויקטים ונושאים מקצועיים;
  • קידום בריאות במרכז הרפואי.
המידע המופיע באתר הגיוס רלוונטי לאוכלוסיית העובדים השכירים במכבי שירותי בריאות וכפוף למדיניות ונהלי מכבי המשתנים מעת לעת.